Хотел
Слънце

страницата се зарежда

“Флора Бургас” ще е домакин на изложението „За туризма от А до Я”

“Флора Бургас” ще е домакин на изложението „За туризма от А до Я”

21

мар / 2016

“Флора Бургас” ще е домакин на изложението „За туризма от А до Я”

Хотел Слънце Бургас

От 10 часа на 11 март в Експо център "Флора" ще бъде открито изложението "За Туризма от А до Я". Организатори са Експо Тим ООД и Експозиционен център "Флора", съвместно с Община Бургас, Общинско предприятие Туризъм, Агенция по заетостта Бургас и Първа Инвестиционна банка.

Форматът на изложението - договаряне е с делова и бизнес насоченост конкретно към професионалистите от туристическите обекти - мениджъри на хотели, ресторанти и развлекателни заведения.

Периодът на провеждане е съобразен с подготовката на всички туристически обекти за новия сезон.

В изложението - договаряне са заявили участие над 30 фирми от следните браншове:

- проектиране, строителството и обзавеждането на туристическите обекти;

- почистващи препарати и консумативи;

- компютри и софтуерни решения, системи за сигурност;

- храни,  напитки и опаковки;

- институции и организации, свързани с туризма.

Община Бургас ще предостави награда на един от посетителите  на изложението - два ваучера за посещение на остров Света Анастасия - една от най-новите и атрактивни забележителности в региона на Бургас.

През двата дни на изложението-договаряне, от 17 часа пред Експо център "Флора", ще можете да видите на живо как готвят шеф Машков и шеф Радичев.

На 11 и 12 март от 11.00 часа, фирма Ес Ту България ЕАД, лицензирана от Google агенция, ще представи "Интерактивна възможност за виртуално представяне на Вашия бизнес".

За 11 март от 12.00 часа е насрочена презентация за запознаване на работодателите с предоставяните от Агенцията по заетостта услуги и финансирането за наемане на безработни лица, което могат да получат по ЗНЗ и Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". Лектор ще е г-жа Пенка Кирилова - директор на дирекция "Регионална служба по заетостта" - Бургас.

  Към
началото

Success!

Error!